Arrangementer

ARRANGEMENTER
10. november // kl. 13-15
Workshop «Hvordan innta en fruktsalat ?»
Velkommen inn til workshop. Her skal vi utforske håndverkets funksjon, bruk og estetikk gjennom leire som materiale og bestikk som objekt.

Workshopen varer i to timer, det vil bli servert kaffi og noe å bite i.
Timene vi har sammen vil bli dokumentert.
samtaler ved og om bordet. Gjennom håndverket og nærkontakt med et materiale setter vi fokus på funksjon, bruk og estetikk.

15. desember //
samler vi 12 gjester til å prøve bordet, det blir prat og mat. Mer informasjon om arrangementet kommer.

OM Bord og sofa:
Kunstlogen inviterer til bords på KRAFT. Det er dekket til 12. Komposisjonen er stram og klassisk. Bordet er fullkomment og samtidig dysfunksjonelt. Her tvinges man inn i konvensjoner, ritualer og skikk og bruk. Bestikk er erstattet med spiseredskaper som tilsidesetter gjesten og utfordrer den inviterte.

Gjestene kan sette seg ned, ta på gjenstandene eller kjøpe tingene. Bordet står ikke stille men vil forandre seg over ukene alt etter hva som skjer rundt bordet og i møte med besøkende, hva som kjøpes og hvilke ting som til sist står igjen når utstillingsperioden er over. De 8 kunstnerne som bidrar har alle laget eller påvirket gjenstander for hånd og noen få objekter representerer minner fra en tid som var. I sofaen kan du reflektere, prate og undre deg over det som uttaler seg ved bordet.

Velkommen og ta en plass rundt bordet.

Kunstnere:
Stine Karlsen
Jan Kåre Myklebust
Tone Boska
Gurdish Haugsdal
Vibeke Rød Kjøde
Maria Jonsson
Herdis Torsvik
Maria Udd